Web dizajn izgleda

Izgled i web dizajn trikovi za svoje poslove

Web dizajn izgleda

Izgled je temelj vaše web stranice. To vodi korisnika kroz sekcije i govori im ono što je najvažnije. Također se postavlja estetiku na web stranici. Stoga, morate pažljivo razmisliti kako ćete nokautirati sadržaja.
Izvorni, kreativni izgleda ide dug put do poboljšanja korisničkog iskustva web stranice, ali ne ostavljajući svoju kreativnost dobiti na putu upotrebljivosti je važno. Kao i obično, moramo se staviti u korisničkim cipele: Što ćemo ih želite vidjeti prvi? Kako će vaša poruka biti najbolji priopćiti? Moramo pitati ta pitanja prije nego počnemo projektiranje, jer je izgled oblikovat će ostatak dizajna.

Pa, sljedeće web stranice imaju neke prilično … neobične izgleda. Oni nisu nužno savršen; Ipak, pregledavati kroz njih, a možda, samo možda, vaš kreativni genij će izazvala.

Ova web stranica je samo lijepa. Automatski prikaz slajdova svira u pozadini, s glavnom navigacijskoj traci na vrhu. Kao što se pomaknite prema dolje, navigacija, ali smanjuje ostaje fiksiran na vrhu. U nastavku je šareni popis različitih kolačića tvrtka čini, ali oni također služe kao gumbi u podizborniku. Kada kliknete na okus, informacije preklapa ovaj podizbornik, omogućujući vam da kliknu asortimana kolačića okusa. Navigacijski bar na vrhu i na podizborniku ograničeni na srednjem stupcu rešetke tri stupca, održavanje korisnikove fokus u središtu.
Kao što se stranica učita, zabavna 3D linija animacija počinje tako da ispuni zaslon. Strelice pokazuju kretanje i fluidnost i potaknuti korisnika da se pomaknite prema dolje prema sadržaju. Sadržaj u nastavku je izložena u mrežu od tri stupca s dva glavna stupca i jednu manju bočnoj traci. Međutim, to ne osjeća boxy i usiljen, ali ima otvoreniji dojam – to je zbog dovoljno prostora dane i korištenje zaobljenim uglovima. Izgled ove stranice je udoban za korisnika.

Volim ovaj izgled, jednostavan, ali tako vizualno zanimljiv. STUDIO rad prikazuje se u dijamant oblika različitih veličina koje odgovaraju zajedno. Centar dijamant je pločica sa imenom, što nije previše istaknuti i tako ne umanjuje rad. Kao što pređete preko dijamant, ona ispunjava s opisom posla. Ova web-stranica na jednoj stranici ima originalnu i čist izgled koji je jednostavan za korištenje.

Luke Finch portfelju ima zabavu i prijateljski izgled. Rad čini se da je slučajno razbacani, razbijanje daleko od previše čisto i predvidljiv pristupa. Prijelazi vam reći nešto o projektima, a možete se kretati pomoću strelica. Malo srce u gornjem lijevom kutu je navigacija za cijelu web stranicu, ona se okreće u “ja” na početnoj stranici. Prilikom pregledavanja projekt, možete izaći lebdeći iznad srca.

Ovaj izgled je dinamičan. Nakon utovara, to Pozdravlja vas s quirky fotografijom i od vas traži za pomicanje prema dolje, gdje se navigacija i na kraju dodaje na vrh. Volim transparentno navigacijsku traku koja otvara stranicu malo, otkriva sadržaj ispod. Sadržaj se raspršili po stranici, iako web dizajn ima strukturu; svaki dio je krenuo po drugu boju pozadine. Projekti vidljivo prikazuju se u mreži s tri stupca, ali sekcija za članove tima odvaja od mreže i koristi prostor na zanimljiv način.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *